Info

Speccat - En spelpodcast

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas, Per, Lisa och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.
RSS Feed
Speccat - En spelpodcast
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: July, 2016
Jul 29, 2016

Gänget i Speccat samlas för att prata om sömnparalys, sunkig kvinnosyn och kommersialiseringen av Pokémon Go. Vi har även spelat ett gäng spel: det blir danska Inside, praktik i köket hos Gordon Ramsay och magiska Odin Sphere.

Spel som avhandlas: Pokémon Go, Inside, Gordon Ramsay Dash, Odin Sphere, Uncharted 1

Jul 15, 2016

Tidsmaskinen har tagit Speccat till 1999: Pokémonhysterin är tillbaka! Elisabeth vittnar om horder av spelare som gett sig ut på gatorna för att fånga monster i Pokémon Go. Vi har också tittat på Summer Games Done Quick, Tommy och Niklas har spelat spel, och vi håller en liten tävling för våra lyssnare!


Spel som avhandlas:
Pepsiman, Pony Island, Furi, Pokémon Go

Jul 8, 2016

Speccat njuter av sommarvärmen och pratar Dreamhack, Steam-rea och e-sporttävlingar. Vi har dessutom pekat och klickat: Niklas berättar om svenskskapade Kathy Rain, Elisabeth myser med Read Only Memories och Tommy förklarar en snigels verkliga betydelse i Zero Time Dilemma.


Spel som avhandlas: Dota 2, Overwatch, Kathy Rain, Read Only Memories, Zero Time Dilemma, Move Or Die, Pokémon GO, Ingress

1