Info

Speccat - En spelpodcast

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas, Per, Lisa och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.
RSS Feed
Speccat - En spelpodcast
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2017
Feb 23, 2017

I det tjugotredje avsnittet bjuder Speccat än en gång in en gäst till podcasten, och den här gången besöks vi av Jinny som sysslar med några alldeles särskilda grenar av gaming. Dels är han en supersnabb speedrunner och dels en erfaren tävlingsspelare i Nintendos fightingspelserie Super Smash Brothers, en e-sport som han också kommenterar i livesändningar. Vi vill såklart veta allt om dessa två nischer!

Därefter rapporterar Tommy om rykande färska Nioh: är det en samurajkopia av Soulsborne-spelen och hur svårt är det? Vi berättar även mer om Telltales nya tolkning av Batman och Jinny får slutligen lov att reda ut den stora härvan som är Kingdom Hearts.

Vi ber om ursäkt för lite svajigt ljud men lovar bättring till nästa avsnitt!


Spel som avhandlas: Super Smash Brothers, Nioh, Batman: The Telltale Series, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Feb 9, 2017

I det tjugoandra avsnittet gästas Speccat av ingen mindre än Loading-skribenten Amanda som ligger bakom bloggen Skämshögen och som också är en del av välgörenhetsinitiativet Spelhjälpen. Hennes genomspelning av sjukdomsskildringen That Dragon, Cancer blir det tyngsta kapitlet hittills i Speccats historia.

Tommy och Niklas har spelat klart Resident Evil 7 både med och utan VR-headset, och Elisabeth bjuder på 80-talssvulstiga maffiasagan Yakuza 0 och ett första intryck av stämningsfulla Gravity Rush 2. Vi i Speccat önskar er en trevlig helg!

Spel som avhandlas: That Dragon, Cancer, Gravity Rush 2, Resident Evil 7, Yakuza 0

1