Info

Speccat - En spelpodcast

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas, Per, Lisa och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.
RSS Feed
Speccat - En spelpodcast
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: August, 2017
Aug 24, 2017

Det blir gott och blandat i det trettiosjunde avsnittet av Speccat. Vi går igenom några av nyheterna från Gamescom som går av stapeln i Köln denna vecka. Vi har också snuddat vid några nya och fräscha spel - det blir snabbgenomgångar av svenskutvecklade Zlatan Legends, det djupt stämningsfulla Hellblade: Senua’s Sacrifice, tyngdlösa Lawbreakers, framtidsdystopiska Observer, röriga Agents of Mayhem samt den uppolerade utgåvan av nittiotalsklassikern Starcraft.


Avsnittet avrundas med en topp 3-lista. Eftersom Speccatpanelen gått på escape room tillsammans listar vi tre spel som vi skulle vilja se som escape room! Mycket nöje och trevlig helg!

Spel som avhandlas: Overwatch, Jurassic World Evolution, Shenmue 3, Age of Empires IV,  Zlatan Legends, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Lawbreakers, Observer, Agents of Mayhem, StarCraft Remastered, Silent Hill, Uncharted, Fester’s Quest

Aug 10, 2017

Både Tommy och Niklas är tillbaka från semestern och därmed kickar Speccat igång hösten! Och vilken start på terminen vi har haft - vi har spelat tre nya spel som levererat över förväntan. Vi börjar i indieträsket där Fullbright precis släppt promenadsimulatorn Tacoma som utspelar sig på en övergiven rymdstation. Därifrån rör vi oss mot den undre världen i Supergiant Games sport-RPG Pyre där enkla handbollsmatcher förvandlas till moraliska dilemman. Slutligen avrundar vi med Nintendos efterlängtade uppföljare till Splatoon, där Elisabeth har slagits för sås och fosterland i spelets allra första Splatfest. Mycket nöje!


Spel som avhandlas: Puyo Puyo Tetris, Tacoma, Pyre, Splatoon 2

1