Info

Speccat - En spelpodcast

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas, Per, Lisa och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.
RSS Feed
Speccat - En spelpodcast
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: September, 2017
Sep 21, 2017

Spelvärlden kokar i september och Speccat resonerar runt facklig organisering bland spelutvecklare såväl som Pewdiepies senaste klavertramp och Campo Santos nyttjande av copyrightlagar på Youtube. Vi har också kollat på några av höstens spelevent: vi listar några av höjdpunkterna från Nintendo Direct, Tommy har bevakat Sonys presskonferens på Tokyo Game Show och Elisabeth har testat några av höstens och vinterns mest efterlängtade spel på Comic Con i Stockholm.


Höstens spelsläpp fortsätter och i detta avsnitt är det dags att avhandla lite Metroid: Samus Returns, men främst av allt Destiny 2. För ändamålet har vi bjudit in en bekant podcastgäst, Mikael, som har klockat fler timmar i Destiny än vi vågar räkna. Med hans utmärkta expertis pratar vi om vad som gick fel med Destiny, förväntningarna inför uppföljaren, Niklas perspektiv som förstagångsspelare och vad Bungie har levererat i och med Destiny 2. Mycket nöje!

Spel som avhandlas: Life is Strange: Before the Storm, Firewatch, Earth Defense Force 5, Dragon’s Crown Pro, 13 Sentinels: Aegis Rim, Monster Hunter World, Xenoblade Chronicles 2, Super Mario Odyssey, Shadow of War, Detroit: Become Human, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Assassin’s Creed: Origins, Metroid: Samus Returns, Destiny 2

Sep 8, 2017

Är ni beredda för den stora spelhösten? Vi kavlar upp ärmarna och betar av den inledande vågen av höstens stora släpp. I avsnitt 38 blir det dubbelt upp av Chloe då vi spelat som både Chloe Frazer i Uncharted och Chloe Price i Life is Strange. Dessutom blir det dubbelt upp av turordningsbaserad strategi, då det kommit nytt både i Xcom-serien och från den oheliga alliansen mellan Mario och Rabbids.

Dessutom blir det lite rapporter från livet i PUBG och Overwatch, och vi avrundar avsnittet med en lista på spelmashups vi vill se i framtiden. Mycket nöje och trevlig helg!

Spel som avhandlas: PlayerUnknown’s Battlegrounds, Overwatch, Uncharted: The Lost Legact, XCOM 2: War of the Chosen, Life is Strange: Before the Storm, Mario + Rabbids Kingdom Battle

1