Info

Speccat - En spelpodcast

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas, Per, Lisa och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.
RSS Feed
Speccat - En spelpodcast
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: December, 2017
Dec 15, 2017

2017 är till ända och i årets sista avsnitt av Speccat går vi igenom några av nyheterna från vinterns galasäsong och avhandlar både Hideo Kojimas och Josef Fares närvaro på The Game Awards, som sig bör! Tommy har testat betan till Monster Hunter World och Niklas levererar uppdateringar från PUBGs testserver.

Vi avrundar året med att rapportera hur det har gått med våra Secret Santa-klappar som delades ut i avsnitt 44. Har Jade Empore lyckats övervinna Tommys Bioware-skepsis? Kan Elisabeth övervinna sina rädslor i Deadly Premonition? Och kommer Niklas äntligen göra upp med det moderna JRPG:t i Xenoblade Chronicles 2?

Speccat önskar er lyssnare en riktigt god jul och ett gott nytt år, och vi återvänder strax efter nyår med GOTY-podden!

Spel som avhandlas: Monster Hunter World, To The Moon, Death Stranding, A Way Out, In The Valley of Gods, Bayonetta 3, PUBG, Jade Empire, Deadly Premonition, Xenoblade Chronicles 2

Dec 1, 2017

Speccat samlas igen för att spela in det fyrtiofjärde avsnittet och vi börjar med att titta tillbaka på vår medverkan i Skräckafton och vårt korta nedslag i Supermassive Games mobilthriller Hidden Agenda. Vi spekulerar också i vad Bungie har i kikaren för att lyckas styra upp den upprörda situationen i Destiny 2. Elisabeth har spelat Iron Chef-tolkningen Battle Chef Brigade och svenskutvecklade nazistskjutaren Wolfenstein II: The New Colossus. Niklas försöker stoppa tragedin från att hända i Last Day of June, medan Tommy lajvar mobbare i visual novel-spelet Root Letter.

 

Slutligen tar vi ut julen i förskott - det är dags att inviga Speccat Secret Santa! Panelmedlemmarna har gått ihop för att ge varandra ett nytt spel som de förhoppningsvis inte spelat tidigare, och som måste spelas och recenseras i nästa avsnitt. Det ultimata beviset på om Elisabeth, Tommy och Niklas har varit snälla eller stygga i år… Mycket nöje!


Spel som avhandlas: Hidden Agenda, Destiny 2, Battle Chef Brigade, Last Day of June, Root Letter, Wolfenstein II: The New Colossus

1