Info

Speccat - En spelpodcast

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas, Per, Lisa och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.
RSS Feed
Speccat - En spelpodcast
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2018
Feb 22, 2018

Det blir dubbel representation från Värmland när Speccat bjuder in Lisa från Gamereactor till podcasten för att prata om Xbox, #vispelarintemed och Remedy-rykten med Elisabeth och Niklas.

 

Därefter avhandlar vi kodknackning i rymdskräckisen Duskers, zombiehorder i steampunkmiljö i They Are Billions, skönsång i skogen med Fe och överlevnad på djupet i Subnautica. Vi avrundar med alla hårda fakta om öl och snaps i Kingdom Come: Deliverance och turerna runt dess regissör Daniel Vávra.


Spel som avhandlas: P7, Alan Wake, Duskers, They Are Billions, Fe, Subnautica, ARK: Survival Evolved, Kingdom Come: Deliverance

Feb 9, 2018

Förändringar står för dörren när Speccat på allvar inleder spelåret 2018 med ett nytt fulladdat avsnitt. Vi välkomnar en ny permanent medlem till panelen, diskuterar Twitch-profilen Dr Disrespects galna återkomst och synar Nintendos mobilsatsning som ska ta världen med storm.

Panelens spelsessioner tar oss, högt och lågt, till världens alla hörn. Elisabeth har bestigit berg i den pittoreska 2D-plattformen Celeste. I Bahamas tar vi i tar tempen på Rares äventyrsdoftande piratsimulator Sea of Thieves och Tommy har jagat bestar runt i djungler och sandöknar i Monster Hunter World.

Spel som avhandlas: Mario Kart Tour, Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp, Celeste, Sea of Thieves, Monster Hunter World

1