Info

Speccat - En spelpodcast

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas, Per, Lisa och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.
RSS Feed
Speccat - En spelpodcast
2019
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: May, 2018
May 25, 2018

I det femtiosjunde avsnittet av Speccat möts Elisabeth, Niklas och Per för att prata digitala spel som blir brädspel, singleplayer som blir multiplayer och miljonsatsningar i e-sport.

Niklas har doppat tårna i betan av racingspelet Onrush och bjuder dessutom på nya berättelser från stadsbyggarmisären i Frostpunk. Elisabeth har i sin tur några inledande intryck av David Cages ambitiösa androidsaga: Detroit: Become Human.

Spel som avhandlas: Imperator: Rome, Age of Wonders: Planetfall, Cities Skylines, Fortnite, No Man’s Sky, To The Moon, Monster Hunter: World, Stardew Valley, Onrush, Frostpunk, Detroit: Become Human

May 18, 2018

Per, Elisabeth och veterangästen Mikael har kallats till rätten för att leverera 70 minuter härlig podcast till er denna vecka. Vi presenterar färska bevis i fallet som rör nästa Battlefield-spel, utreder nedstängningen av Boss Key Productions och letar vittnesmål som kan bevisa hur tillförlitliga retail-läckor är när det kommer till att spoila E3.

Dessutom korsförhör vi Mikael om hur man samlar tuffa mechs i strategispelet Battletech, Per pläderar för DS-pärlan Phoenix Wright: Ace Attorney och Elisabeth delar ut domslut till mobilspelet Harry Potter: Hogwarts Mystery. Rätten ajourneras därefter till nästa avsnitt. Mycket nöje och trevlig helg!

Spel som avhandlas: Fortnite, Radical Heights, Battlefield V, Battletech, Harry Potter: Hogwarts Mystery, Monster Prom, Phoenix Wright: Ace Attorney  

May 3, 2018

I det skämmiga avsnitt 55 synar Speccat varandras och lyssnarnas skämshögar.

Per drar en lans för spelstudiornas mobilsatsningar, samtidigt som Tommy är mer skeptisk till idén. Niklas kan inte släppa att vintern har försvunnit och har därför plockat upp det färska spelet Frostpunk för att kunna överleva ännu en vargavinter.

Hur pepp är vi egentligen på det nya Tomb Raider-spelet och har snacket om loot boxes blivit spelvärldens juridiska-cannabis-snackis?

Och självklart... mer God of War!


Spel som avhandlas: Shadow of the Tomb Raider, World of Demons, Dragalia Lost, Frostpunk, God of War

1