Info

Speccat - En spelpodcast

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas, Per, Lisa och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.
RSS Feed
Speccat - En spelpodcast
2019
June
May
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2019
Jun 20, 2019

Hela panelen har bänkat sig för att gå igenom höjdpunkterna från spelmässan E3. Ja, vi har ju tyvärr inte varit där själva men vi har åtminstone tittat på presskonferenserna! Och VI HAR ÅSIKTER!

Är Keanu Reeves spelvärldens messias? Vilken spelprenumeration får Tommy att öppna plånboken? Är Niklas sugen på Roller Champions - egentligen? Hur mycket hatar Per Nintendo? Kommer Elisabeth någonsin spela Final Fantasy VII? Allt detta får du svar på i avsnitt 83 av Speccat!

Spel som avhandlas: Det mesta från E3

May 31, 2019

Speccat är tillbaka! Efter ett litet uppehåll samlas Tommy, Niklas och Elisabeth igen för att prata om de stora frågorna som dominerat den popkulturella sfären i vår. Kommer Tommy sadla om till gamerpappa? Blev det Game of Thrones eller Avengers som levererade bäst avslut? Behövs det ett easy mode i Sekiro?

 

Dessutom blåser vi igenom ett helt gäng av vårens stora spel – det blir allt ifrån Anthem till brädspel till den remastrade Phoenix Wright-trilogin. Mycket nöje!


Spel som avhandlas: Anthem, The Division 2, Resident Evil 2 Remake, Apex Legends, Chronicles of Crime, Metro Exodus, The Missing, CrossCode, Phoenix Wright Trilogy, Sekiro: Shadows Die Twice, Detective Pikachu, Sonic the Hedgehog-filmen

Jan 26, 2019

Äntligen har Speccatgänget lyckats samlas för att utse 2018 års absolut bästa spel!

Som traditionen bjuder har vi bjudit in Mikael för att moderera turneringen som ska resultera i en lista med de tio bästa spelen. Inget spel går säkert när Speccatpanelen får säga sitt! Tommy vurmar för obskyra japanska spel, Niklas försöker desperat representera indiescenen, Elisabeth dumförklarar resten av panelen och Per slåss för piraternas heder. Allt är som det ska med andra ord!

Förlåt för några stunder av svajigt ljud! Trevlig helg!

Pausmusik:
Minit - Minit’s Awakening
Deltarune - Fields of Hopes and Dreams
Megaman 11 - Bounce Man Stage Theme
Warhammer 40,000 Mechanicus - Children of the Omnissiah
Mutant Year Zero: Road to Eden - End of the Road
Far Cry 5 - Keep Your Rifle By Your Side

Spel som avhandlas: De bästa spelen

1